Revyen 2023

Bornholms Sommerrevy 2023

VI TAGER BLADET FRA MUNDEN

Hver sommer har vi set bornholmerne sidde med deres kaffe eller picnickurve under det gamle egetræ, og vi har selv sat os i træets skygge, når vi trængte til at holde en lille pause. Bornholms Sommerrevy 2023 gav endelig Det Gamle Træ en velfortjent hovedrolle i revyen.


Skoven blev flyttet ind på scenen i Kyllingemoderen og naturen blev hyldet. For ligesom alle andre vil Bornholms Sommerrevy også være så grøn som muligt. Og som tog vi kærligt og ærligt tage fat i, hvad der rørte sig omkring os, både ude i den store verden og på Christiansborg, men i særdeleshed på vores allesammens lille grønne ø.


Revyen 2023 hed: VI TAGER BLADET FRA MUNDEN, for det gjorde vi. På den sjove måde. 

ANMELDELSER

iScene: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 – bundcharmerende lokalt udsyn med kant.

Bornholms Sommerrevy 2023 forener atter med egensindig charme og fængende musikalitet den lokale forankring og det globale udsyn til en af årets mest helstøbte, hyperaktuelle og stærkt underholdende revyer.

Anne Liisberg, iScene


Ungt Teaterblod: 🩸🩸🩸🩸🩸
Den hidtil bedste sommerrevy på Bornholm, som jeg endnu har set (…) tilpas vanvittig på den gode måde


Bornholms Tidende, Danske Seniorer –
Poetiske sange, smukke melodier, rørende viser, pjattede og rappe tekster og den traditionelle "Te’ næsan"-parodi, var sikre fuldtræffere
Danny Christensen, Danske Seniorer


Morten Buckhøj: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bornholmerne kan være både glade og stolte over igen i år at have én af årets bedste og mest originale sommerrevyer på deres skønne ø


Cph Culture: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gunvor Reynberg og Søren Hauch-Fausbøll har sammen iscenesat BORNHOLMS SOMMERREVY 2023, der må betegnes for den vildeste,
vi endnu har set på de kanter

Medvirkende

Endnu engang kunne I opleve Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, da dørene til Bornholms Sommerrevy 2023 åbnede i Kyllingemoderen. De havde fået fornemt selskab af de to unge talenter Mikkel Becker Hilgart og Clara Ellegaard, der begge nød deres REVY-debut.

Kapelmester Johann Gustav var igen tilbage bag klaveret efter sidste års succes, og årets revy bragte en pris som Årets Revykomponist 2023 ved Revyernes Revy. 

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

Søren er uddannet skuespiller i 1986 og kendt fra en lang række roller både på TV, film og teater. Og selvfølgelig som DR's gule Bamse. På den danske revyscene har Søren bl.a. medvirket i Hjørring Revyen, Sønderborg Sommerrevy og (naturligvis) Bornholmerrevyen på Rønne Theater fra 1998-2005. Ialt er det, med dette års revy, blevet til 21 revyer.


Han er født og opvokset på Bornholm og han elsker sin fødeø, og vil for altid bære øen med sig i hjertet! 


Søren startede Bornholms Sommerrevy sammen med Gunvor Reynberg i 2019.

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

CLARA ELLEGAARD

Skuespiller

Clara er uddannet skuespiller fra den danske scenekunstskole Aarhus i 2019. 


Efter endt uddannelse har hun stået på scenerne i en lang række forestillinger på blandt andet Folketeatret, Svalegangen og Vendsyssel Teater, og I 2022 modtog hun en Talent Reumert.


Sidste gang Clara var på Bornholm, spillede hun “E-Rasmus” på Rønne Teater. Nu glæder hun sig til at komme tilbage til Danmarks dejligste ø.  


Clara er født og opvokset i Åbyhøj. 

CLARA ELLEGAARD

Skuespiller

JOHANN GUSTAV

Kapelmester

Johann Gustav er uddannet fra Musikkonservertoriet og har siden freelancet som orkesterleder, komponist og sideman.


I 2016 medvirkede han i TV2-serien Radio Mercur og blev for alvor bidt af showbizz, da han som 23-årig fik stillingen som huspianist og musikansvarlig i Cirkusbygningen København.

Han har således været en nøgleperson i flere hundrede forestillinger i europas største dinnerteater Wallmans Copenhagen.


Johann er opvokset på en lille landejendom mellem Årsballe og Østerlars. 

JOHANN GUSTAV

Kapelmester

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

Gunvor har en stor og alsidig karriere bag sig som både skuespiller, instruktør, forfatter og underviser. Hun startede sin karriere i Studenterrevyen, så på en måde lå det i kortene, at hun en dag skulle blive revydirektør. I revyer herhjemme har hun medvirket i bl.a. Bornholmerrevyen og Nykøbing F. Revyen, hvor hun modtog prisen som "Årets Revykunstner" ved Revyernes Revy i 2001.


Gunvor er halvfæring med stor kærlighed til klippeøen.


Gunvor startede Bornholms Sommerrevy sammen med Søren Hauch-Fausbøll i 2019.

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

MIKKEL BECKER HILGART

Skuespiller

Mikkel er uddannet fra den Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2016.

Herefter blev han ansat i Aarhus Teaters ensemble og medvirkede i en lang række forestillinger, inden han i 2019 vendte hjem til fødeøen (ikke Bornholm - desværre - men Sjælland)


Som Freelanceskuespiller har Mikkel betrådt scenerne på bla. Det Kongelige Teater, Husets Teater og Nørrebro Teater, ligesom han er et tilbagevendende ansigt i TV2-serien 'Sygeplejeskolen'. 


Bornholms Sommerrevy 2023 er Mikkels debut på revyscenen.

MIKKEL BECKER HILGART

Skuespiller

VIVI SIGGAARD

Koreograf

Vivi er uddannet professionel danselærer, indehaver af danseskolen Vivis Dans og international dansedommer. 


Hun har optrådt på alle store teatre i Danmark og medvirket i Cirkusrevyen i mange år. Hun har koreograferet et utal af forestillinger og fik tildelt en Reumert for 'Rent'.

Derudover danser Vivi i Vild Med Dans og er koreograf på DK´s ”You think You can Dance”. 


Bornholms Sommerrevy fik i 2021 trin af Vivi og blev så danseglade, at vi igen i år har fragtet hende til solskinsøen.


VIVI SIGGAARD

Koreograf

Kunstnerisk Hold

De to garvede revydirektører vil i 2023 også sætte sig i instruktørstolen og lede revyen sikkert frem mod premieren onsdag den 28. juni.


Dekorationen vil endnu engang blive skabt af dygtige, bornholmske Rikke Juellund - som også tidligere har udsmykket Kyllingemoderen på lokal og sidste år også bæredygtig vis.

Igen i år står Julie Jacobsen fra Tejn for kostumerne, og Lars Schou, der har trådt sine barnesko i Klemmensker, for det flotte lysdesign, mens vild-med-dans-stjernen Vivi Siggard tager med fra København, for at sørge for trin og bevægelser.


Alt i alt et topprofessionelt hold, der glæder sig til at give publikum en uforglemmelig oplevelse i Kyllingemoderen.

Bornholms Sommerevy er medlem af RevyDanmark

www.revydanmark.dk