Revyen 2021

Morten Buckhøj

Morten Hede

CPH Culture

Ungt Teaterblod

"Den anden sæson af Bornholms Sommerrevy er lige så charmerende som den første"

Morten Hede

Læs hele anmeldelsen her


"... det giver revyen en overraskende uforudsigelighed, og det er faktisk dens største kvalitet"

Morten Buckhøj

Læs hele anmeldelsen her

" ... lever uden tvivl op til forventningerne om befriende anderledes underholdning med mere end eet lokalt strejf."

Michael Søby, CPH Culture

Læs hele anmeldelsen her 

"... gakket, gennemmusikalsk og med et stort lokalt touch"


Ungt Teaterblod

Læs hele anmeldelsen her 

BORNHOLMS SOMMERREVY 2021

Om revyen

Efter et langt år med nedlukninger og aflysninger blev det mere forløsende end nogensinde at åbne dørene for publikum i Kyllingemoderen og byde velkommen til grin og galskab.


"Skov og Ballade" var navnet på Bornholms Sommerrevy 2021, for midt i den smukke Almindingen sørgede samme succesfulde hold som i 2019 for skægge numre fyldt med ballade.

Medvirkende

På scenen stod skuespillerne Søren Hauch-Fausbøll, Gunvor Reynberg og Joakim Lind Graae Tranberg, der med deres komiske talent fyldte sommeren 2021 med et musikalsk lattermåltid og en bred appellerende komik.

 

Revyens kapelmester var Alice Carreri, der med sin både kompositatoiske og lydtekniske erfaring, bragte revyen ind i et finurligt musiskalsk univers - og bragte Alice prisen som årets Revy-kapelmester i CPH Culture.

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

Søren er uddannet skuespiller i 1986 og kendt fra en lang række roller både på TV, film og teater. Og selvfølgelig som DR's gule Bamse. På den danske revyscene har Søren bl.a. medvirket i Hjørring Revyen, Sønderborg Sommerrevy og (naturligvis) Bornholmerrevyen på Rønne Theater fra 1998-2005. Ialt er det, med dette års revy, blevet til 20 revyer.


Han er født og opvokset på Bornholm og han elsker sin fødeø, og vil for altid bære øen med sig i hjertet! 


Søren startede Bornholms Sommerrevy sammen med Gunvor Reynberg i 2019.

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

JOAKIM LIND GRAAE TRANBERG

Skuespiller

Joakim er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole Odense i 2017.

Han blev allerede som 19-årig Danmarks berømt, da han vandt tv-programmet “Elsk mig i nat” og dermed scorede en rolle i samme musical.

Siden har Joakim gjort sig bemærket i musicalen "Sanne the musical" om Sanne Salomonsen og som hovedrollen i Fredericia Teaters "Seebach", som han blev tildelt en Reumert talentpris for.

Bornholms Sommerrevy 2019 var Joakims første på den danske revyscene.


Joakim er født og opvokset i Snogebæk. 

JOAKIM LIND GRAAE TRANBERG

Skuespiller

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

Gunvor har en stor og alsidig karriere bag sig som både skuespiller, instruktør, forfatter og underviser. Hun startede sin karriere i Studenterrevyen, så på en måde lå det i kortene, at hun en dag skulle blive revydirektør. I revyer herhjemme har hun medvirket i bl.a. Bornholmerrevyen og Nykøbing F. Revyen, hvor hun modtog prisen som "Årets Revykunstner" ved Revyernes Revy i 2001.


Gunvor er halvfæring med stor kærlighed til klippeøen.


Gunvor startede Bornholms Sommerrevy sammen med Søren Hauch-Fausbøll i 2019.

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

ALICE CARRERI

Kapelmester

Alice er en vidunderlig komponist, sangskriver og ikke mindst sangerinde. Alice er uddannet fra Rytmisk Musikkonservertorium i 2009 og har siden sat et solidt aftryk på den danske jazzscene - både som komponist og sanger.

Hun havde sin revy-debut med Bornholms Sommerrevy i 2019. 


Alice er meget mere end blot forestillingens kapelmester. Hun vil lige som i 2019 også indgå i adskillige numre som sanger og skuespiller.

ALICE CARRERI

Kapelmester

Holdet bag

Hele herligheden blev iscenesat af den folkekære Lars Knutzon. Lars skabte med sit særlige blik for komik og skæve historier en fest af en revy i den bornholmske bøgeskov. 


Den prisvindende og allestedsnærværende scenograf Rikke Juellund stod for at skulle dekorere scenens univers, så Kyllingemoderen blev transformeret til netop årets revy "Skov og Ballade".

LARS KNUTZON

Instruktør

Lars blev uddannet skuespiller i 1967 og har siden bevist sin alsidighed ved i mange år at arbejde som instruktør og skuespiller på en lang række danske teatre, på tv og film. Lars har instrueret den tidligere Bornholmerrevyen på Rønne Theater i 2003 og 2005. 


Som instruktør vil Lars bidrage med sin store medmenneskelighed og finurlige humor, der uden tvivl vil give publikum noget at grine af og forundres over. 


LARS KNUTZON

Instruktør

RIKKE JUELLUND

Scenograf

Rikke har skabt scenografi og kostumer til en lang række forestillinger inden for næsten alle genrer både nationalt og internationalt. Hun er uddannet scenograf fra Statens Teaterskole i 1995, hvor hun nu er lektor.


Rikke er født og opvokset i Tejn, hendes forældre bor i Gudhjem og familien har et dejligt primitivt sommerhus i Aarsdale.

RIKKE JUELLUND

Scenograf

Foto: Mikko Seppinen

JANNIK ELKÆR

Koreograf

Uddannet fra Statens scenekunstskole i koreografi i 2003


Han arbejder i dag som koreograf og iscenesætter på Opera, Teater, Dans og Revy. 

Han er Kunstnerisk leder af teater og dansekompagniet DON GNU, som han startede med sin kollega Kristoffer i 2010. 

Jannik Elkær har arbejdet fra Korea, Cuba, Canada, Tyskland til Bornholm. 

Derudover har han modtaget flere priser og legater, som kunstrådets arbejdslegat, Albert Gaubier legatet, Reumert-prisen og Aarhus scenekunst publikumspris m.fl. 


Han sætter stor pris på Bornholmsk snaps og røget sild. 

JANNIK ELKÆR

Koreograf

Bornholms Sommerevy er medlem af RevyDanmark

www.revydanmark.dk

Stor tak til vores sponsorer 2021