Revyen 2022

BORNHOLMS

SOMMERREVY

PIP・PIP・HURRA

2022

29. juni - 4. august

For tredje gang åbnede Bornholms Sommerrevy dørene for publikum i Kyllingemoderen.

En aften med gok gok - undskyld - gak gak, gøgl og gode grin. 

Vi gad ikke flere Coronabølger - nej vi ville hellere tænke på bølgerne, der brydes mod Bornholms klipper - eller latterbølgerne, der runger i Kyllingemoderen.


PIP PIP HURRA

... hed revyen i år 2022 - og der var mange ting at fejre, ryste på hovedet af, reflektere over og især grine af.

Og på trods af slettede sms’er, minkskandaler og rigsretssager, var der meget at glæde sig over og se frem til. Blandt andet det faktum at Bornholms Sommerrevy spillede for tredje gang - det var da en slags jubilæum, ikke? Så PIP PIP HURRA for det. 


TAK TIL...

Bornholms Sommerrevy 2022 var støttet af Sparekassen Bornholms Fond, Brdr. E., S. og A. Larsens Legat og Bornholms Brand. 

Udover de to garvede revydirektører, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, medvirkede skuespiller og komiker Marianne Gonnov Bøgelund og stortalentet Joakim Lind Graae Tranberg på scenen. Joakim modtog Årets Talentpris ved Revyernes Revy for sin præstation i Bornholms Sommerrevy 2022.

Som kapelmester stiftede publikum for første gang bekendtskab med Johann Gustav - eller måske havde de mødt ham før, for Johann er lokal, bornholmsk jazzmusiker. 

Medvirkende

SØREN

HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og revydirektør

Søren er uddannet skuespiller i 1986 og kendt fra en lang række roller både på TV, film og teater. Og selvfølgelig som DR's gule Bamse. På den danske revyscene har Søren bl.a. medvirket i Hjørring Revyen, Sønderborg Sommerrevy og (naturligvis) Bornholmerrevyen på Rønne Theater fra 1998-2005. Ialt er det, med dette års revy, blevet til 20 revyer.


Han er født og opvokset på Bornholm og han elsker sin fødeø, og vil for altid bære øen med sig i hjertet!


Søren startede Bornholms Sommerrevy sammen med Gunvor Reynberg i 2019.

SØREN

HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og revydirektør

JOAKIM LIND

GRAAE TRANBERG

Skuespiller

Joakim er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole Odense i 2017.

Han blev allerede som 19-årig Danmarks berømt, da han vandt tv-programmet “Elsk mig i nat” og dermed scorede en rolle i samme musical.

Siden har Joakim gjort sig bemærket i musicalen "Sanne the musical" om Sanne Salomonsen og som hovedrollen i Fredericia Teaters "Seebach", som han blev tildelt en Reumert talentpris for.

Bornholms Sommerrevy 2019 var Joakims første på den danske revyscene.


Joakim er født og opvokset i Snogebæk. 

JOAKIM LIND GRAAE TRANBERG

Skuespiller

GUNVOR

REYNBERG

Skuespiller og revydirektør

Gunvor har en stor og alsidig karriere bag sig som både skuespiller, instruktør, forfatter og underviser. Hun startede sin karriere i Studenterrevyen, så på en måde lå det i kortene, at hun en dag skulle blive revydirektør. I revyer herhjemme har hun medvirket i bl.a. Bornholmerrevyen og Nykøbing F. Revyen, hvor hun modtog prisen som "Årets Revykunstner" ved Revyernes Revy i 2001.


Gunvor er halvfæring med stor kærlighed til klippeøen.


Gunvor startede Bornholms Sommerrevy sammen med Søren Hauch-Fausbøll i 2019..

GUNVOR

REYNBERG

Skuespiller og revydirektør

MARIANNE GONNOV BØGELUND

Skuespiller

Marianne er uddannet skuespiller fra Ofelia Skuespillerskole i 2010. 


Bornholms Sommerrevy 2022 er Mariannes revy-debut, men tag ikke fejl. Hun har en solid baggrund i dansk teater og har netop turneret danmark rundt de seneste 6 år for Louise Schouw Teater og spillet på alle landets scener.


Marianne er født og opvokset i Silkeborg. Gudenåen, søerne og skovene er i hendes dna, mixet op med humor, grin, fandenivoldskhed og kærlighed.

MARIANNE BØGELUND GONNOV

Skuespiller

JOHANN GUSTAV

Kapelmester

Johann Gustav uddannet fra Musikkonservertoriet og har siden freelancet som orkesterleder, komponist og sideman.


I 2016 medvirkede han i TV2-serien Radio Mercur og blev for alvor bidt af showbizz, da han som 23-årig fik stillingen som huspianist og musikansvarlig i Cirkusbygningen København.

Han har således været en nøgleperson i flere hundrede forestillinger i europas største dinnerteater Wallmans Copenhagen.


Johann er opvokset på en lille landejendom mellem Årsballe og Østerlars. 


JOHANN GUSTAV

Kapelmester

Bornholms Sommerevy er medlem af RevyDanmark

www.revydanmark.dk

Billeder fra Bornholms Sommerrevy 2022

"Man istemmer gerne et pip pip hurra for BORNHOLMS SOMMERREVY 2022".

 — Michael Søby, Cph Culture  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

"Revyen i Kyllingemoderen er igen i år meget hyggelig og utroligt charmerende". 

 — Morten Buckhøj, 4 stjerner  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

"Tilsat et oplagt skuespillerhold og en velspillende musiker bliver det en gennemcharmerende revy, hvor spilleglæden og de spilletekniske færdigheder sidder i skabet. Årets version af Bornholms Sommerrevy skal nok gøre lykke blandt både de faste øboere på Bornholm, turisterne og os, ”tjøwenhavnere”, som bare er på besøg. Pip Pip Hurra!"

 — Ungt Teaterblod, 🩸🩸🩸🩸

 

"Bornholms Sommerrevy har scenisk dygtighed og en uimodståelig charme".

 — Morten Hede, Jyllandsposten,  ⭐️⭐️⭐️⭐️

 

"Netop det at Bornholm også rummer en professionel revy, der skaber fælles fortælling og oplevelser på et højt kvalificeret niveau, er med til at styrke vores ø og sætte sommeren godt i gang. Det skylder vi Søren Hauch-Fausbøll, Gunvor Reynberg, Joakim Lind Graae Tranberg og Marianne Gonnov Bøgelund en stor tak for".

 — Kristoffer Gravgaard, Bornholms Tidende

PRESSEN

SKREV