Sommerrevyen 2024

SOMMERREVYEN 2024

KUK KUK I SKOVEN

KUK KUK - så er Bornholms Sommerrevy her igen, og vi glæder os vildt til at byde publikum velkommen i det grønne til sommer. Der sker meget, som er helt KUK KUK, både ude i den store verden, og på vores kære ø. Som når et lokalt initiativ i arbejdet for den grønne omstilling får sat en kæp i hjulet trods stor opbakning fra bornholmerne - det er da til at få KUK af!


Så der er nok at tage fat i for en revy, som bryster sig af at være en af de mest lokale i landet. Vi vil igen levere numre, der både er til at grine af og græde over. 


Når man siger KUK KUK kan man også komme til at tænke på gøgen, der med sin kalden fra trætoppene får os til at glædes over skoven, solen og sommeren. Kom og nyd nogle dejlige timer i Kyllingemoderen i selskab med Bornholms Sommerrevy 24 : KUK KUK I SKOVEN.

MEDVIRKENDE

De to garvede revydirektører Gunvor Reynberg og Søren Hauch-Fausbøll står igen på scenen i Kyllingemoderen, og Johann Gustav, der blev kåret som Årets Revykomponist 2023, vil som revyens kapelmester forkæle øregangene med lækker musik. Og så har vi to unge og meget musikalske jyder med, nemlig Frida Rødbroe og Mathias Flint, som med garanti brækker tungen på den bornholmske dialekt. Så der er meget at se frem til.

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

Søren er uddannet skuespiller i 1986 og kendt fra en lang række roller både på TV, film og teater. Og selvfølgelig som DR's gule Bamse. På den danske revyscene har Søren bl.a. medvirket i Hjørring Revyen, Sønderborg Sommerrevy og (naturligvis) Bornholmerrevyen på Rønne Theater fra 1998-2005. I alt er det, med dette års revy, blevet til 22 revyer.


Søren er født og opvokset på Bornholm og han elsker sin fødeø, og vil for altid bære øen med sig i hjertet! 


Søren startede Bornholms Sommerrevy sammen med Gunvor Reynberg i 2019.

SØREN HAUCH-FAUSBØLL

Skuespiller og Revydirektør

FRIDA RØDBROE

Skuespiller

Frida sprang ud som skuespiller fra skuespillerskolen Fourth Monkey i London i 2022 og har siden arbejdet på de engelske scener.


Bornholms Sommerrevy bliver ikke blot Frida's revydebut, men også første gang de sætter fod på den danske scene. Frida er jyde og opvokset i Århus i et grønt hus med musik og humor og lærte i en ung alder at spille på underlige instrumenter og synge sange om politik.


Frida ser frem til en sommer i det bornholmske klippeparadis, og glæder sig som et lille barn til at komme hjem og spille noget revy!

FRIDA RØDBROE

Skuespiller

JOHANN GUSTAV

Kapelmester

Johann er uddannet fra Musikkonservertoriet og har siden freelancet som orkesterleder, komponist og sideman.


I 2016 medvirkede han i TV2-serien Radio Mercur og blev for alvor bidt af showbizz, da han som 23-årig fik stillingen som huspianist og musikansvarlig i Cirkusbygningen København.


Johann er opvokset på en lille landejendom mellem Årsballe og Østerlars. 

Han blev kåret som Årets Revykomponist i 2023 for sin medvirken i Bornholms Sommerrevy. 

JOHANN GUSTAV

Kapelmester

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

Gunvor har en stor og alsidig karriere bag sig som både skuespiller, instruktør, forfatter og underviser. Hun startede sin karriere i Studenterrevyen, så på en måde lå det i kortene, at hun en dag skulle blive revydirektør. I revyer herhjemme har hun medvirket i bl.a. Bornholmerrevyen og Nykøbing F. Revyen, hvor hun modtog prisen som "Årets Revykunstner" ved Revyernes Revy i 2001.


Gunvor er halvfæring med stor kærlighed til klippeøen.


Gunvor startede Bornholms Sommerrevy sammen med Søren Hauch-Fausbøll i 2019.

GUNVOR REYNBERG

Skuespiller og Revydirektør

MATHIAS FLINT

Skuespiller

Mathias er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2016.


Umiddelbart efter blev han ansat i Aarhus Teaters ensemble hvor han var indtil 2020. Siden har han arbejdet freelance på flere af landets store scener. Blandt andet som Leopold i Folketeatrets opsætning af Sommer i Tyrol sammen med Søren Hauch-Fausbøll.


Mathias er desuden sanger og musiker og kan balancere med ting på sin hage.

MATHIAS FLINT

Skuespiller

VIVI SIGGAARD

Koreograf

Vivi er uddannet professionel danselærer, indehaver af danseskolen Vivis Dans og international dansedommer.


Hun har optrådt på alle store teatre i Danmark og medvirket i Cirkusrevyen i mange år. Hun har koreograferet et utal af forestillinger og fik tildelt en Reumert for 'Rent'.

Derudover danser Vivi i Vild Med Dans og er koreograf på DK´s ”You think You can Dance”.


Vivi har været en del af

Bornholms Sommerrevy siden 2021

VIVI SIGGAARD

Koreograf

STOR TAK TIL VORES SPONSORER 2024

Bornholms Sommerevy er medlem af RevyDanmark

www.revydanmark.dk