Revyen 2020

Bornholms Sommerrevy 2020

 - SKOV OG BALLADE

 

Efter sidste års succes, vender Bornholms Sommerrevy tilbage til Kyllingemoderen.

Titlen på revyen 2020 er ”Skov og Ballade,” for der er garanti for begge dele: i de skønneste rammer, midt ude i skoven vil samme hold som sidste år give den fuld gas, godt hjulpet på vej af lokal og frivillig arbejdskraft.

Revyen vil, ligesom sidste år, fokusere på, hvad der rører sig på Solskinsøen, ja vi vil lægge os i selen for at blive Danmarks mest lokale revy. Vi vil fokusere på, hvad der sker både over og under jorden, og hvem ved, måske dukker de underjordiske op og giver deres besyv med?

Vi garanterer både grin og god musik, så vi kan kun anbefale, at I dukker op og får en dosis ”SKOV OG BALLADE"


De medvirkende skuespillere er atter Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, der med deres store erfaring og komiske talent er klar til at fylde sommeren 2020 med et musikalsk lattermåltid af en forestilling med bred appellerende komik med bid i.

På holdet ses igen den unge, talentfulde skuespiller Joakim Lind Tranberg, der netop nu har stor succes i musicalen ”Sanne”.

 

Alice Carreri er igen revyens kapelmester. Hun er uddannet jazzsangerinde og har leget med musik i mange teaterforestillinger. Hun er stor fan af Solskinsøen, og vi ved at bornholmerne også er vilde med Alice.

Søren Hauch-Fausbøll

Gunvor Reynberg

Joakim Lind Tranberg

Alice Carreri

Som instruktør vil bornholmerne igen få glæde af den folkekære Lars Knutzon, der med sit særlige blik for komik og skæve historier, vil skabe en fest af en forestilling i den bornholmske bøgeskov.

 

Scenograf bliver igen den prisvindende og allestedsnærværende Rikke Juellund. Rikke, der er født og opvokset i Gudhjem, glæder sig til igen at skulle dekorere de omgivelser, der på så mange måder repræsenterer hendes barndomsminder.

Instruktør: Lars Knutzon

Scenograf: Rikke Juellund

SES VI?

Følg os på facebook

Bornholms Sommerevy er medlem af RevyDanmark

www.revydanmark.dk

Stor tak til vores sponsorer 2020

© Copyright. All Rights Reserved.