Covid-19 info

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Kyllingemoderen

Vi tager coronasituationen i Danmark meget alvorlig, og overholder naturligvis de retningslinjer, der er gældende, når premieren og spilleperioden går i gang 2. juli 2021. 


Vi følger løbende med i udviklingen, og er klar til at tage de forholdsregler, som er nødvendige for at Bornholms Sommerrevy kan gennemføres trygt og sikkert. Nedenfor ses en oversigt over de tiltag vi allerede nu, har taget, så alle får en god oplevelse i Kyllingemoderen.

Disse bliver opdateret løbende. 

TEST
Vi sørger for at alle ansatte på Bornholms Sommerrevy løbende får foretaget coronatests efter gældende retningslinjer udstukket af myndighederne. 

PERSONALE
Vores forhuspersonale, der befinder sig blandt publikum, vil bære mundbind eller visir.

Skuespillere, musikere og teknisk personale vil ikke bære mundbind/visir under forestillingen.

RENGØRING
Alle borde, stole, toiletter og vandrette flader vil blive rengjort mellem hver forestilling så I, vores kære publikum, trygt kan nyde jeres besøg i revyen. 

AFSTAND
Bornholms Sommerevy overholder de til tiden gældende krav og anbefalinger om afstand til andre publikkummer og personale. 

MUNDBIND
Vi følger løbende med i myndighedernes krav og anbefalinger om brug af mundbind, visir, mm for publikum.  

De aktuelle retningslinjer vil blive opdateret her på siden. 


CORONAPAS
Bornholms Sommerevy følger med i udviklingen og krav om brug af coronapas. På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige, om dette bliver aktuelt.