Spørgsmål til billetter

Ofte Stillede SpørgsmålJeg har købt billet til årets revy 2020. Hvad sker der med mine billetter?

Deadline for valg af refundering er overskredet. Så hvis du ikke allerede har sendt en mail til service@billetten.dk, vil dine billetter automatisk blive ombyttet til et tilgodebevis snarest. Du kan bruge tilgodebeviset til at købe billetter til Bornholms Sommerrevy 2021, når vores billetsalg åbner.

Billetten.dk arbejder i øjeblikket på højtryk for behandle vores sag, men grundet de mange aflysninger ifm. Covid-19-situationen, tager det længere tid end forventet. Jeg har sendt en mail og bedt om at få mine billetter refunderet, men jeg har stadig ikke modtaget pengene på min konto?

Pengene bliver udbetalt snarest muligt. Dette skyldes Covid-19 situationen, der har øget arbejdspresset for billetten.dk betydeligt pga de mange aflysninger af events. Er der et telefonnummer, jeg kan kontakte jer på med spørgsmål om billetter?

Nej. Desværre har billetten.dk ikke nogen telefonlinje i øjeblikket. Dette skyldes Covid-19 situationen, der har øget arbejdspresset betydeligt pga de mange aflysninger af events. Du kan altid sende en mail til service@billetten.dk. Så vil dine spørgsmål blive besvaret hurtigst muligt.Kan jeg få samme plads til næste års revy?

Nej, desværre kan vi ikke gøre for at ombytte til nye pladser. Du kan bruge dit tilgodebevis, når billetsalget for Bornholms Sommerrevy 2021 åbner, men det er på lige vilkår med alle andre, der ønsker at købe eller indløse tilgodebevis.

Hold dig opdateret på www.bornholmssommerrevy.dk og følg revyen på facebook.com/bornholmssommerrevyHvilke datoer spiller I Bornholms Sommerrevy i 2021?

Det ved vi desværre ikke endnu. Vi beder jer om at have tålmodighed med os. Vi melder de nye datoer ud snarest muligt. Hold dig opdateret på www.bornholmssommerrevy.dk og følg revyen på facebook.com/bornholmssommerrevyJeg har hverken facebook eller instagram, hvad gør jeg hvis jeg vil holde mig opdateret?

Du kan altid holde dig opdateret om billetsalg, mm. for næste års revy på www.bornholmssommerrevy.dk.Jeg har købt gavekort til Bornholms Sommerrevy 2020, men har ikke nået at bruge det. Hvad gør jeg?

Deadline for valg af refundering er overskredet. Så hvis du ikke allerede har sendt en mail til service@billetten.dk, vil dit gavekort automatisk blive ombyttet til et tilgodebevis snarest. Du kan bruge tilgodebeviset til at købe billetter til Bornholms Sommerrevy 2021, når vores billetsalg åbner.

© Copyright. All Rights Reserved.