Persondatapolitik

Bornholms Sommerrevys Persondatapolitik


1 Indledning

1.1 Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi Foreningen Bornholms Sommerrevy har adgang til oplysninger om dig via Billetten A/S og Christianshøjkroen når du har købt billet til et eller flere af vores arrangementer. 


2 Dataansvarlig for personlige oplysninger

2.1 Foreningen Bornholms Sommerrevy, Co/ Primulavej 4, 2720 Vanløse, CVR nr. 39713284 er med-dataansvarlige ifm. køb af billet til en eller flere af vores arrangementer via Billetten A/S og/eller Christianshøjkroen. Det betyder, at vi er medansvarlige for dine personlige oplysninger sammen med Billetten A/S og Christianshøjkroen. 


3 Formål med indsamling af personlige oplysninger og juridisk grundlag

3.1 Vi søger for, at dine personlige oplysninger kun indsamles og behandles til følgende formål:

a) at lette leveringen af produkter og/eller tjenester, du har bestilt. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, tilladelse til information om begivenheder, oplysninger om betalingstransaktioner.

b) at besvare dine spørgsmål eller klager. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, tilladelse til information om begivenheder, interesser oplysninger om betalingstransaktioner.

c) at give dig mulighed for at deltage i konkurrencer eller kampagner. Til dette formål indsamler vi navn, e-mail, adresse, telefonnummer, tilladelse til information om begivenheder. 

d) at give dig besked om ændringer af begivenheder. Til dette formål indsamler vi navn, telefonnummer, e-mail.


3.2 Vores juridiske grundlag for behandling er:

a) Dit samtykke;

b) Behandling er nødvendig for udførelsen af en købsaftale, som du er part i;

c) Behandling er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse, som er pålagt Foreningen Bornholms Sommerrevy.


3.3 Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil det ikke længere er relevant Foreningen Bornholms Sommerrevy at opbevare dem, så længe det er i overensstemmelse med dansk lov. Hvis du trækker dit samtykke tilbage som beskrevet i afsnit 4, beholder Foreningen Bornholms Sommerrevy dine personlige oplysninger i 2 år hvorefter, ifølge en erklæring fra “Forbrugerombudsmanden", oplysningerne slettes. Hvis dit samtykke ikke har været brugt i mere end 2 år, vil Foreningen Bornholms Sommerrevy også slette dine personlige oplysninger. 

Vær opmærksom på at Billetten A/S og Christianshøjkroen har deres egen politik for indsamling og opbevaring af persondata, som Foreningen Bornholms Sommerrevy ikke er ansvarlig for. 


4 Dine rettigheder

4.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af de kontaktoplysninger, som er angivet nedenfor i afsnit 6.


4.2 Du kan til enhver tid anmode om at få adgang til dine personlige oplysninger, og at forkerte oplysninger rettes, slettes eller ændres ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor i afsnit 6. Du kan også anmode om begrænsning eller dataportabilitet eller gøre indsigelse imod, at vi behandler dine data, herunder at trække dit samtykke tilbage.


4.3 Du har også ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger eller manglende overholdelse af dine rettigheder. Datatilsynet kan kontaktes via deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.


4.4 Du har ret til når som helst at gøre indsigelse imod behandling af personlige oplysninger om dig til direkte markedsføring.

5 Overførsel af personlige oplysninger

5.1 Vi kan hente dine personlige oplysninger fra Billetten A/S og Christianshøjkroen med den gældende databeskyttelseslovgivning.


5.3 Vi forbeholder os ret til at bruge oplysninger, som nødvendigt for at overholde love, regler eller juridisk anmodninger eller for at samarbejde med en retslig undersøgelse.


5.4 Overførsel af personoplysninger udføres i overensstemmelse med lovkrav, herunder indgåelse af fyldestgørende databehandlingsaftaler med vores data behandlere for at sikre personoplysninger ikke behandles til andre formål end de klart angivne, og for at sikre passende sikkerhedsforanstaltninger.

6 Kontaktoplysninger

6.1 Hvis du har spørgsmål om denne meddelelse om databeskyttelse eller brugen af de indsamlede oplysninger, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:

a)  Foreningen Bornholms Sommerrevy. Co/ Primulavej 4, 2720 Vanløse cvr.nr. 39713284

b) e-mail: adm@bornholmssommerrevy.dk tlf. 30 91 20 02

7 Sikkerhed
Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver.

8 Køb/Bestilling
Vi henviser til persondatapolitik og betingelser for Billetten A/S og Christianshøjkroen. 

9 Links
Denne hjemmeside indeholder flere links. Du skal være opmærksom på, at Foreningen Bornholms Sommerrevy ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside, samt sørge for at de altid læser de pågældende hjemmesiders politik for behandling af personoplysninger. De retningslinjer, der er beskrevet her gælder alene for behandlingen af personoplysninger på Foreningen Bornholms Sommerrevy.

© Copyright. All Rights Reserved.